info-image

Dexter Com SRL - experiență de 28 de ani

Societatea Dexter Com SRL s-a înființat în 1996 în București, iar în anul următor și-a definitivat atât componentă acționariatului – Lorand Savu și Nicușor Sarcan (fondatori) și Viorel Mitrică – cât și obiectul de afacere: importul și distribuția în România și Republica Moldova de aparate și reactivi pentru cercetare și în primul rând pentru cercetare biomedicală.

Un renume de companie de incredere din toate punctele de vedere nu se poate construi si mentine decat cu eforturile unei echipe de adevarati profesionisti. Toti colegii nostri sunt dedicati in totalitate satisfacerii necesitatilor clientilor nostri prin acordarea unui inalt nivel de suport profesional; pentru aceasta investim mult in programe complexe de training in tara si in strainatate.

După 24 ani de activitate ne mândrim cu realizările noastre: sute de echipamente instalate în România și Republica Moldova, sute de clienți permanenți în portofoliu, cifra de vânzări în permanentă creștere, nivel înalt de satisfacție a clienților noștri.

Viorel Mitrica, Director General

Scurt istoric

Prima firma pe care am avut privilegiul să o reprezentăm în România a fost B.Braun Biotech Int. din Melsungen – Germania, producător major de echipamente pentru biotehnologie: bioreactoare și fermentatoare pentru laborator și industriale, shakere și omogenizatoare și altele.

În 1999 am început să distribuim în România produsele firmei Promega Corp.–USA; în acest fel am fost prima firma din România care a promovat în mod sistematic și profesionist soluții complete pentru laboratoarele de biologie moleculară care în acei ani erau încă la început.

În anii 2000 – 2001 am înființat laboratorul propriu de cercetare biomedicală al firmei noastre; acest laborator este acum dotat la cele mai înalte standarde cu echipamente noi și are personal calificat de specialitate. În acest laborator se desfășoară activități de cercetare finanțate de firma noastră, proiecte finanțate de Ministerul Cercetării, proiecte finanțate de Uniunea Europeană (Programul Cadru V, Program Cadru VII), se efectuează prezentări ale produselor noastre și traininguri de specialitate pentru personalul nostru precum și pentru clienții noștri interesați.

De-a lungul anilor de activitate a firmei, am urmărit cu consecvență misiunea noastră asumată încă de la înființare: susținerea prin toate mijloacele a dezvoltării cercetării biomedicale și a biologiei moleculare în țară noastră, susținerea cercetătorilor implicați în aceste domenii de activitate prin soluții de înalta clasa și suport profesionist.

info-image